Over Boujola Bolt, psychiater van PerspeQt

PerspeQt - praktijk voor psychiatrie, psychiater Gouda, PerspeQt, Ik ben sinds 2002 geregistreerd als psychiater en heb de afgelopen jaren zowel in als buiten de regio MiddenHolland veel ervaring opgedaan in de behandeling van diverse groepen patiƫnten, o.a. in de volwassenen- en ouderenpsychiatrie, forensische psychiatrie en psychosomatiek. Ik ben medisch specialist, wat inhoudt dat ik zowel gesprekstherapie kan geven als behandeling met medicijnen. Doordat ik arts ben, kan ik de samenhang tussen lichamelijke en psychische klachten goed beoordelen.

Ik werk alleen in de praktijk, wat als voordeel heeft dat u altijd dezelfde behandelaar ziet. Uiteraard heb ik een netwerk van collega-specialisten die ik in kan schakelen voor overleg en verdere diagnostiek als dat nodig is.

U heeft een verwijzing van uw huisarts voor de specialistische GGZ (geestelijke gezondheidszorg) nodig. Verdere informatie over aanmelding, de problematiek die ik behandel en de vergoeding daarvan, vindt u elders op deze website.

PerspeQt: psychiater Gouda – praktijk voor psychiatrie

Aanmelden bij PerspeQt

Uw huisarts schrijft een verwijsbrief en geeft deze aan u mee of mailt deze aan mij door.

U meldt u telefonisch of via het mailadres op deze site aan. Vervolgens vindt er een telefoongesprek van maximaal een kwartier plaats, waarin een eerste inventarisatie van uw klachten plaatsvindt. Dit gesprek is bedoeld om een eerste inschatting te maken of u bij de praktijk aan het juiste adres bent.
Vervolgens wordt een intake gepland. In een of twee gesprekken van ongeveer een uur wordt dieper ingegaan op uw klachten en worden er vragen gesteld over uw lichamelijke gezondheid en levensgeschiedenis.
Aan het eind van de intake wordt een behandelvoorstel besproken en beslist u of u verder wilt gaan met de behandeling.

Uw huisarts krijgt, als u daarmee instemt, een schriftelijk verslag van de intake. Ook aan het eind van de behandeling en minimaal jaarlijks als de behandeling langer duurt, ontvangt de huisarts een brief. Zonder uw toestemming wordt geen informatie aan derden doorgegeven (m.u.v. enkele gegevens aan de zorgverzekeraar, zie elders op deze site).

Ook informatie aan anderen dan uw huisarts, wordt alleen gegeven met uw toestemming.

PerspeQt: psychiater Gouda – praktijk voor psychiatrie

PerspeQt

PerspeQt, Psychiater Gouda, praktijk, psychiatrie, Boujola Bolt, Medisch Spectrum Gouda, psychotherapie, gesprekstherapie.